Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τσοχατζόπουλος-Χατζηνικολάου: πόλεμος, αγωγές, μίζες

Αγωγή πολλών χιλιάδων ευρώ κατέθεσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος εναντίον της Real News και του Real FM για δημοσιεύματα που αφορούν τις μίζες και την υπόθεση των υποβρυχίων.

Σύμφωνα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τα δημοσιεύματα που έβγαλαν στη δημοσιότητα τα δύο μέσα ενημέρωσης του Νίκου Χατζηνικολάου είναι ψευδή, συκοφαντικά και υβριστικά.


Με την αγωγή του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ζητά να αποκατασταθεί η αλήθεια, δίνοντας του παράλληλα χρηματική αποζημίωση, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ.
Το ακριβές ποσό που ζητά ο Τσοχατζόπουλος δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ ακόμα ο Χατζηνικολάου δεν έχει επισήμως απαντήσει στην εν λόγω αγωγή.

Με αφορμή την κατάθεση αγωγής του Τσοχατζόπουλου εναντίον της Real news, από τη διεύθυνση της εφημερίδας RealNews έγινε το ακόλουθο σχόλιο: «Ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν έχει αγωγή. Όταν τρώνε δεν μιλάνε». Πληρωμένη απάντηση.

Τέλος, μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η διαμαρτυρία στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου πριν μερικές μέρες. Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από το blog fimotro, το οποίο πρόσκειται στον Γιάννη Παπαγιάννη και το Νίκο Χατζηνικολάου. Η μαχή συμφερόντων Τσοχατζόπουλου-Χατζηνικολάου εξελίσσεται σε πολλά επίπεδα.. φανερά και υπόγεια.

Διαβάστε τις offshore του Τσοχατζόπουλου και τις κατηγορίες της RealNews για μίζες Τσοχατζόπουλου για υποβρύχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου