Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Αναβολή στην έφεση

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή της εκδίκασης της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για αύξηση της ποινής της μίας αγωνιστικής. Στις 16 Μαρτιου η νέα εκδίκαση.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακος ζήτησαν να αναβληθεί η εκδίκαση της έφεσης που είχε ζητήσει ο κ. Εμμανουήλ Αντωνανάκης, για να αυξηθεί η ποινή μίας αγωνιστικής που είχε επιβληθεί στους "ερυθρόλευκους" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας ότι μόλις σήμερα (2/3) παρέλαβαν την κλήση για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Με τη σειρά της, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε αποδεκτό το αίτημα των Πειραιωτών και ανέβαλε την υπόθεση για τις 16 Μαρτίου, τρεις μόλις ημέρες πριν το ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αυτό πρακτικα σημαίνει πως σε περίπτωση που γίνει δεκτή η έφεση του Εισαγγελέα και υπάρχει αύξηση της ποινής, τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα αναγκαστούν να την εκτίσουν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον "Δικέφαλο".

Η Επιτροπή Εφέσεων θα έχει πάντως μπόλικη δουλειά στις 16 Μαρτίου, αφού πέρα απο την εκδίκαση της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα θα εκδικαστεί και η αντέφεση που έχει καταθεσει από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, όπου ζητάει μείωση της ποινής (αν και θα εκτίσει τη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στο ματς με Εργοτέλη).


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου