Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Dirty Beaches στην Αθήνα!

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα βρεθεί στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία ο ταϊβανέζικης καταγωγής - αλλά γεννημένος στον Καναδά - Dirty Beaches του οποίου οι περγαμηνές φτάνουν - πέραν της παγκόσμιας κριτικής αποδοχής -  έως και σε υποψηφιότητα για τα βραβεία Polaris του 2011. 


Προβάλοντας με την μουσική του μια περσόνα που κινείται μεταξύ κάτι σαν “shoegaze Elvis” (!!) και Alan Vega (βλ.Suicide), o Dirty Beaches (κατά κόσμον Alex Zhang Hungtai) έρχεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του -  στα πλαίσια της δεύτερης ευρωπαϊκής του περιοδείας - για να μας παρουσιάσει τον ολοκαίνουργιο δίσκο του Badlands όπως επίσης και υλικό από παλαιότερες δουλειές του.

Το Badlands είναι ο δίσκος εκείνος που κέρδισε κοινό και κριτικούς με τον μελαγχολικό lo-fi proto-electronic rockabilly ήχο του και που ήδη φιγουράρει δικαιωματικά σε διάφορες λίστες με τις καλύτερες κυκλοφορίες της φετινής χρονιάς.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι A Victim Of Society, μία κυριολεκτικά πρωτοεμφανιζόμενη μπάντα που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου