Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Α.Ο. Ασκληπιός Αρχαίας Επιδαυρου (βίντεο-Υμνος)

Α.Ο Ασκληπιός Επιδαύρου.


ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Η ομάδα της Αρχαίας Επιδαύρου που ξεκίνησε το 1959 και μέχρι σήμερα έχει διαπρέψει στα αθλητικά δρώμενα της Αργολίδας και όχι μόνο. Είναι η ομάδα που ξεκίνησε απο παιδιά του χωριού και μέχρι σήμερα απασχολεί νέους στον αθλητισμό.


Η ομάδα της Επιδαύρου δεν αρκέστηκε μόνο στο πρωτάθλημα της Αργολίδας και αγωνίστηκε  μέχρι την Α' ερασιτεχνική κατηγορία Ελλάδας το έτος 1978 - 1979 όπου και είχε τραβήξει τα...

βλέματα του ποδοσφαιρικού τομέα πανελλαδικώς, καθώς την χρονιά εκείνη ηταν τα ίδια παιδιά που ξεκίνησαν την ομάδα, αλλά με μεγάλη ψυχη.


Παίχτες του Ασκληπιού έχουν αγωνιστεί και σε μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως ο Λαλιώτης Νίκος
όπου και είχε αγωνιστεί σε Εθνικό Πειραιώς, Διαγόρα Ρόδου, Αιολικός μυτιλήνης.
Ο Λαλιώτης Κώστας σε Αιγάλαιω και Λάρισα,
Βερδελής Δημήτριος σε Παναυπλιακό,
Κώστας Μπέκας σε Παναυπλιακό.
Στην ομάδα μας επίσης είχαν αγωνιστεί οι Μποφίλιος Γεώργιος απο Μοσχάτο οπου είχε αγωνιστεί και στον Πανιώνιο, Πηγαδίτης Δημήτριος απο το Αιγάλεω,  Παναγιωτίδης Γιάννης απο Πανιώνιο και Κάστορες απο την Νέα Υόρκη.
Επίσης για την φετινή χρονιά να σας ενημερώσουμε οτι και ο ποδοσφαιριστής μας Μούγιος Γεώργιος 18 ετών, Πρώτος σκόρερ στην Α' κατηγορία Αργολίδας 2011-2012, βρίσκεται σε θετικές συνομιλίες με τον Λεβαδειακό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα σε αποκλειστική μετάδοση τον ύμνο της ομάδας μας προσφορά του προέδρου Βερδελή Βασίλειου στους παίχτες και στους οπαδούς της ομάδας της Αρχαίας Επιδαύρου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου