Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Τι θα γίνει εάν…


Βλέπω εδώ και πάρα πολύ καιρό, αυτά (τα παλικάρια)…αυτούς τους ακραίους ισλαμιστές, εννοώ… που το παίζουν επαναστάτες, να σφάζουν τον κοσμάκη με συνοπτικές διαδικασίες στο όνομα του Αλλάχ!!! Πως είναι δυνατόν να ξεκινήσουν την λεγόμενη (Αραβική άνοιξη) χωρίς γερές πλάτες από πίσω??Όπου περνάνε αφήνουν στάχτες. 
Ποιοι είναι αυτοί που τους εξοπλίζουν, και τι σκοπούς εξυπηρετούν??Δεν θέλει και πολύ...
μυαλό να το καταλάβει κανείς!! Είναι δυστυχώς αυτοί.. οι (φίλοι μας,οι συμάχοι) οι δυτικοί…  τους οποίους οι (δικοί μας) τους έχουν προσκυνήσει..όπως ας πούμε εκείνο που είχε πει ο (Εθνάρχης) αν δεν κάνω λάθος.. ανήκομεν εις την δύση!!Και ρωτώ γιατί οπωσδήποτε, πρέπει να ανήκουμε κάπου… και να μην ανήκουμε στον εαυτόν μας, στα ιδανικά και τις αξίες της Ελλάδος μας!!
Οι πρόγονοι μας (κύριοι) δεν άνηκαν πουθενά ήταν ελεύθεροι, και όταν απειλούνταν η ελευθερία τους, πολεμούσαν και πέθαιναν γι΄αυτήν μέχρι να την ξανακερδίσουν!!! 
Μας τσαλαπατούν την υπερηφάνεια μας,εξευτελίζουν τον λαό μας με τις ενέργειες τους και νομίζουν ότι πέρασε το δικό τους.. αλλά έχουν γνώση οι φύλακες!!  Τι έχουν να πουν τώρα οι (σύμμαχοι) με αυτές βαρβαρότητες που βλέπουμε να εξελίσσονται? Απολύτως τίποτα,και ο λόγος είναι ότι και αυτοί, είναι το ίδιο βάρβαροι, όσο και αυτά τα κτήνη, με τον δυτικό και Αμερικάνικο οπλισμό.. εκεί κάτω στην άτυχη Συρία .
Και έρχομαι τώρα στο κυρίως ερώτημα μου! Μπορούν να μου πουν οι δικοί μας οι (Έλληνες) πολιτικοί και ιδιαιτέρως αυτοί… που τόσα χρονιά έκαναν (πλάτες) ώστε να γεμίσει η Ελλάδα μας από νεαρούς μουσουλμάνους κυρίως!!Αυτοί οι εφιάλτες, που μάλιστα έκαναν και κάνουν λόγο για τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθροεισβολέων και τους υπερασπίζονται μάλιστα(αφιλοκερδώς) και μέσα από διάφορες οργανώσεις… ( αλήθεια ποιοι τους χρηματοδοτούν??)τα δικαιώματά των Ελλήνων πήγαν περίπατο?? Ποιος μου λέει ότι όταν πέσει σύρμα…δεν θα πάρουν τα όπλα ενάντιων των Ελλήνων??
Εγγυώνται οι (αξιότιμοι, κύριοι.. Έλληνες.. πολιτικοί )την ασφάλεια της χώρας και του Έλληνα σε περίπτωση τέτοιου ενδεχόμενου???ΟΧΙ!!!!!Να ξέρετε κύριοι..στα μάτια και στην συνείδηση μου, είστε ένοχοι εσχάτης προδοσίας όπως και πολλών ακόμα Ελλήνων..θέλω να πιστεύω!!Ο θεός της Ελλάδας ας βοηθήσει..μαζί βεβαία και με το δικό μας χεράκι!.ΓΑΙΑΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΥ ΔΙΔΩΜΕΝ!
ευχαριστώ.
Ιωάννης Πλαστουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου