Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακρίβεια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. Συνελήφθη από πολίτες ένας 27χρονος ημεδαπός

Τι λέει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση
 
Την σύλληψη του ενός από τους τέσσερις ΡΟΜΑ χθες στην Αρχαία Επίδαυρο έχει θέμα σημερινό δελτίο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διευθυνσης της Περιφερειας Πελοποννήσου. Δεν είναι όμως τόσο ακριβές όσο τις άλλες φορές. Αναφέρει ότι η σύλληψη έγινε ύστερα από "άμεση κινητοποίηση, αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου" που "εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο". Η αλήθεια είναι πως οι κάτοικοι συνέλαβαν και παρέδωσαν τον συγκεκριμένο κακοποιό όπως σε άλλη μας ανάρτηση αναφέρουμε. Ο φακός του Γιώργου αδιαψευστος κριτής στο blog "Η Παράγκα".

Η ανάρτηση του Argonafplia.gr με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Το δελτίο της Γενικής Διεύθυνσης αναφέρει επακριβώς:
 
Συνελήφθη, χθες 4 Σεπτεμβρίου 2012 το μεσημέρι, στην Αρχαία Επίδαυρο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 27χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ για κλοπή και απόπειρα κλοπής, ενώ αναζητούνται ακόμα τρεις ημεδαποί ΡΟΜΑ, δύο άντρες ηλικίας 21 και 43 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία γυναίκα ηλικίας 42 ετών.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω, χθες το μεσημέρι, στην Αρχαία Επίδαυρο Αργολίδας, αφού μπήκαν αρχικά σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και έγγραφα και στη συνέχεια, μπήκαν σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. 
 
Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο, ενώ αναζητούνται οι άλλοι τρεις συνεργοί του. 

Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Πηγή: argonafplia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου