Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ακατάλληλο για Ολυμπιακούς και ανηλίκους

Ακατάλληλο για Ολυμπιακούς και ανηλίκους


Η Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση χτύπησε ξανά με την αδικαιολόγητη μεταφορά της εκπομπής του Κώστα Μπαξεβάνη, η οποία πραγματευόταν το θέμα των "παραγκών", σε μεταμεσονύχτια ώρα.
Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Το κρατικό κανάλι "σαμποτάρει" εκπομπές που δουλεύουν για το ξεσκέπασμα του κυκλώματος που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η εκπομπή "το κουτί της Πανδώρας" αναμενόταν να προσελκύσει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας, καθώς ο έγκριτος ρεπόρτερ-παρουσιαστής της εκπομπής, είχε πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με τα στημένα παιχνίδια, ενώ στην εκπομπή θα εμφανιζόταν και ο Ντέμης Νικολαΐδης με αποκαλύψεις για την "παράγκα" που έδινε τα πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό από το 1996 ως το 2003.
Χωρίς καμία δικαιολογία όμως (άγνοια δήλωσε και ο ίδιος ο παρουσιαστής στον ΣΠΟΡ FM), η ΝΕΤ έκανε πάλι το θαύμα της. Η εκπομπή μεταδόθηκε μεν, αλλά αντί για τις 22:00 που ήταν προγραμματισμένη, μεταφέρθηκε στις 00:30 με την πλειοψηφία του κόσμου να μην παρακολουθεί τα... αίσχη που αποκαλύφθηκαν, θεωρώντας πως η εκπομπή κόπηκε.
Περιμένουμε πραγματικά μία εξήγηση από το κρατικό κανάλι, το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες. Εκτός αν η εκπομπή θεωρήθηκε ακατάλληλη για ανηλίκους, εξαιτίας των όσων παρουσίαζε. Τότε όμως θα έπρεπε να απαγορευθεί και από τους Ολυμπιακούς.
Μην σταματήσουν έτσι απότομα το "κουτόχορτο" που τους ταΐζουν και χάσουν τον ύπνο τους...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου