Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Επαγρυπνείτε, Διαμαρτυρηθείτε, Αντισταθείτε, Αγωνιστείτε!

Οταν τελειωνουν οι δικτατοριες και οι δικτατορες στα κρατη, σαν ξεπερασμενη και απαξιωμενη παρεμβαση, γιατι, τωρα πλεον απεκτησαν τεραστια δυνατοτητα παρεμβασης οι τραπεζες, θα σας πω τι πιστευω οτι ακολουθει. 
Βαζουν εναν τραπεζιτη για κυβερνητη χωρις εκλογες και λαικη εντολη. Αυτος παρουσιαζεται απο παπαγαλους και παρατρεχαμενους σαν εθνοσωτηριος ηγετης. 
Με τη βοηθεια και αστυνομευση μελανοχιτωνων που δεν αναλογιζονται ποιον υπηρετουν και ποσο παρεκτρεπονται υπενθυμιζουν στον πολιτη οτι βρισκεται σε καθεστως δικατατοριας και καθημερινα ξεπουλουν οτι πολυτιμο εχει απομειινει στη χωρα. Τοπο, φυσικο πλουτο, κλιμα, ζωες και ψυχες ανθρωπων. 
Φαινομενα πρωτογνωρα και παρεμβασεις, οι οποιες εκτος απο το να σε εκπλησσουν καθημερινα, ειναι πολυ πιθανο και εχουν σα στοχο να σε αρρωστησουν και να σε περιθωριοποιησουν σαν ενεργο πολιτη. Λυπαμαι που το διεγνωσα αργα σαν ανθρωπος αλλα κυριως σα δασκαλος !!!
Με ξεγελασαν μεθοδευμενα κι εμενα με τα κατευθυνομενα εκπαιδευτικα συστηματα που εξυπηρετουσαν το σκοπο τους. Εστω και αργα, νιωθω λοιπον την αναγκη να φωναξω δυνατα...επαγρυπνειτε, διαμαρτυρηθειτε, αντισταθειτε, αγωνιστειτε !!!
 Απο τον Σταύρο Τσαρούχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου